به منظور داشتن یک منبع داده مرتب و کارآمد گاهی نیاز است که برخی اطلاعات و پرونده ها از نرم افزار حذف شوند. اما در جهت افزایش امنیت داده ها ، تمام کاربران دسترسی حذف پرونده ها را ندارند

دسترسی عملیاتی برای حذف پرونده

کاربرانی که دسترسی ادمین یا مدیر دارند به صورت پیش فرض دسترسی حذف هر پرونده و فعالیت را دارند. اما به عنوان یک ادمین شما می توانید اجازه پاک کردن پرونده معاملات ، کارت ها ، اشخاص ، شرکت ها و فعالیت ها را به برخی از کاربران عادی بدهید. به این منظور وارد تنظیمات > بخش کاربران و امنیت > دسترسی عملیاتی بشوید و برای کاربران عادی مدیریت هر یک از پرونده های دلخواه را مطابق شکل زیر تغییر دهید

 مدیریت معامله 

دسترسی ویرایش معاملات دیگران و حذف تمام معاملات قابل مشاهده 

مدیریت اشخاص

دسترسی ویرایش اشخاص دیگران و حذف تمام اشخاص قابل مشاهده

مدیریت شرکت ها

دسترسی ویرایش شرکت های دیگران و حذف تمام شرکت های  قابل مشاهده

 مدیریت کارت

دسترسی ویرایش کارت های دیگران و حذف تمام کارت های قابل مشاهده.

 مدیریت فعالیت ها

دسترسی ویرایش فعالیت دیگران و حذف تمام فعالیت ها

چنانچه بخش تنظیمات  و کاربران و امنیت را مشاهده نمی کنید شما دسترسی ادمین ندارید و چنانچه گزینه حذف پرونده  ها و فعالیت ها را مشاهده نمی کنید، ادمین سیستم به شما  این دسترسی را نداده است

نحوه حذف پرونده

با توجه به صفحه ای که در آن قرار دارید روش های متفاوتی برای حذف یک پرونده وجود دارد.

به منظور حذف در صفحه جزئیات یک پرونده 

  • روی عنوان پرونده کلیک کنید با وارد صفحه جزئیات شوید
  • در قسمت بالا و سمت راست صفحه روی علامت … کلیک کنید 
  •  گزینه حذف را انتخاب کنید
  • در اطلاعیه ای که برای شما باز می شود گزینه "بلی" را انتخاب کنید
  • چنانچه قصد دارین در صورت حذف پرونده فعایت های ثبت شده در آن پرونده نیز حذف شود تیک مربوطه را انتخاب کنید

به منظور حذف یک معامله در صفحه کاریز 

  • از منوی سمت راست وارد صفحه کاریز شوید
  • روی عنوان معامله ای که قصد حذف کردن آن را دارید کلیک کنید و بکشید
  • یک نوار پایین صفحه دیدار شما ظاهر می شود 
  • معامله را روی گزینه حذف بکشید و رها کنید

به منظور حذف چند آیتم به صورت هم زمان

  • وارد لیست آیتم هایی که قصد حذف آنها را دارید بشوید مانند لیست معاملات ، لیست فعالیت ها یا اشخاص و شرکت ها
  • برای انتخاب آیتم هایی که می خواهید حذف کنید روی دایره کوچکی که در سمت راست هر آیتم قرار داد کلیک کنید
  • در نوار بالک ادیت که در سمت چپ صفحه باز شده است گزینه حذف را انتخاب کنید
  • در اطلاعیه ای که به شما نمایش داده می شود تائید کنید که می خواهید این آیتم ها را حذف کنید