وقتی یک تیم را مدیریت می کنید، ممکن است تمایل داشته باشید که به منظور جلوگیری از خطای انسانی  اجازه برخی دسترسی و فعالیت را از گروهی از کاربران بگیرید.دیدار این امکان را فراهم کرده است که با تعریف نقش برای کاربران، اجازه برخی از دسترسی ها را به گروهی از کاربران بدهید. این ویژگی در دیدار با عنوان دسترسی عملیاتی معرفی شده است.

در حالی که ویژگی مجوز مشاهده در دیدار  این اجازه را به شما می دهد که مشخص کنید کاربران چه پرونده هایی را ببینند، تعریف دسترسی عملیاتی دقیقا به معنی صدور اجازه برای انجام عملیات روی داده های ذخیره شده در دیدار می باشد.

تعریف نقش 

در دیدار به صورت پیش فرض دو نقش مدیر و کاربر عادی برای کاربران قابل تعریف می باشد. نقش مدیر اجازه دسترسی به تمام امکانات دیدار و تنظیمات حساب کاربری را دارد. این در حالی است که برای انواع نقش کاربران می توان دسترسی های متفاوتی را فعال یا غیرفعال کرد.

به منظور ایجاد یک نقش جدید، از تنظیمات>کاربران و امنیت>دسترسی عملیاتی اقدام کنید. در بالای صفحه مشابه تصویر بالا روی  + کلیک کنید و نام نقش مورد نظر خود را وارد کنید. برای مثال "کارشناس فروش" با کلیک روی ذخیره، نقش ذخیره خواهد شد.

تخصیص نقش به کاربر 

همانطور که اعلام شد، به صورت پیش فرض کاربران نقش کاربر عادی را خواهند داشت. بنابراین برای تغییر نقش یک کاربر به تنظیمات>کاربران و امنیت>دسترسی عملیاتی مراجعه کنید و از نقش ها، نقشی که به کاربر اختصاص داده شده را انتخاب کنید. بعد از  انتخاب نقش مورد نظر، کاربران آن نقش نمایش داده می شوند و با کلیک روی نقش می توانید یک نقش دیگر را به کاربر اختصاص دهید.

دسترسی عملیاتی

در دیدار، دسترسی عملیاتی بر اساس نقش کاربر قابل تعریف است. بنابراین شما می توانید دسترسی های هر نقش را متناسب با شرایط تعریف کنید. از آنجایی که این نقش ها به کاربران نیز اختصاص می یابند، در نهایت تعریف دسترسی برای هر کاربر ممکن می شود.

با کلیک روی هر نقش، سمت چپ کادری شامل تمام دسترسی ها به شما نمایش داده خواهد. علامت قرمز به معنی این است که کاربران این نقش دسترسی لازم را ندارند. برای تغییر دسترسی کافی است روی علامت کلیک کنید تا به سبز تغییر رنگ داشته باشد و دسترسی فعال شود.

  • ایمپورت اشخاص

فعال کردن این دسترسی به معنی آن است که کاربر می تواند از فایل  CSV و یا XLS روی دیدار شخص ایجاد کند. 

  • اکسپورت اشخاص

با فعال کردن این دسترسی، امکان صدور درخواست اکسپورت توسط کاربر ممکن می شود. این در صورتی است که دانلود فایل فقط توسط مدیران سیستم از قسمت تنظیمات> اکسپورت ممکن است.

  • پنل پیامک

دسترسی به ارسال پیامک و پیامک ها از قسمت منو، با این دسترسی ممکن خواهد بود.

  • مدیریت معامله

هر کاربر به صورت پیش فرض امکان مدیریت معامله های خود را دارد(ویرایش و حذف) دسترسی مدیریت معامله به معنی دسترسی به ویرایش و حذف معامله های دیگران و همه معامله های قابل مشاهده است.

  • مدیریت کارت

هر کاربر به صورت پیش فرض امکان مدیریت کارت های خود را دارد(ویرایش و حذف) دسترسی مدیریت کارت به معنی دسترسی به ویرایش و حذف کارت های دیگران و همه کارت های قابل مشاهده است.

  • مدیریت فعالیت

هر کاربر به صورت پیش فرض امکان مدیریت فعالیت های خود را دارد(ویرایش و حذف) دسترسی مدیریت فعالیت به معنی دسترسی به ویرایش و حذف فعالیت های دیگران و همه فعالیت های قابل مشاهده است.

  • مدیریت اشخاص

هر کاربر به صورت پیش فرض امکان مدیریت اشخاص خود را دارد(ویرایش و حذف) دسترسی مدیریت اشخاص به معنی دسترسی به ویرایش و حذف اشخاص دیگران و همه اشخاص قابل مشاهده است.

  • مدیریت شرکت‌ها

هر کاربر به صورت پیش فرض امکان مدیریت شرکت‌ها خود را دارد(ویرایش و حذف) دسترسی مدیریت شرکت‌ها به معنی دسترسی به ویرایش و حذف شرکت‌ها دیگران و همه شرکت‌ها قابل مشاهده است.

  • مشاهده گزارشات

با فعال کردن این دسترسی کاربراز منو به بخش گزارشات و اطلاعات قابل بررسی دسترسی خواهد داشت.

  • مشاهده قیمت معاملات دیگر کاربران

این دسترسی به شما این امکان را میدهد که مشاهده قیمت معامله های سایر کاربران را از کاربر بگیرید. در این صورت معامله های سایر کاربران با قیمت 0 به کاربر نمایش داده خواهد شد.

  • تغییر وضعیت مجوز مشاهده ها

با غیر فعال کردن این دسترسی کاربر دیگر اجازه تغییر وضعیت مجوز مشاهده پرونده های دردسترس را نخواهد داشت.

  • مشاهده عنوان آیتم‌های مخفی‌شده

در صورتیکه شما مجوز مشاهده تعریف کرده باشید، با فعال کردن این دسترسی کاربر می تواند عنوان پرونده هایی که به آن ها دسترسی ندارد را در دیداریاب ببیند اما به آن پرونده ها کماکان دسترسی نخواهد داشت.

  • تایید پرداخت مبلغ معاملات

با فعال کردن این دسترسی بعد از موفق شدن معامله، امکان تایید پرداخت مبلغ معامله برای کاربر مقدور خواهد بود.

  • موفق کردن معاملات

در صورتیکه اجازه این دسترسی را از کاربر بگیرید، امکان موفق کردن معاملات خود را ندارد.

  • ناموفق کردن معاملات

در صورتیکه اجازه این دسترسی را از کاربر بگیرید، امکان نا موفق کردن معاملات خود را ندارد.

  • مدیریت فاکتورها

در صورتیکه اجازه این دسترسی را از کاربر بگیرید، امکان صدور فاکتور برای معامله ها را نخواهد داشت و تا صدور پیش فاکتور دسترسی خواهد داشت.