بعد از اینکه کاربری را غیرفعال کنید، دیگر آن شخص با وارد کردن نام کاربری و پسوردش نمی تواند وارد نرم افزار شود، ولی فعالیت ها و پرونده های قبلی او به نام خودش در نرم افزار باقی خواهد ماند.

همچنین بعد از غیر فعال کردن یک کاربر ، ظرفیت ایجاد کاربر جدید برای شما باز شده و به جای کاربر غیرفعال شده می توانید کاربر جدیدی اضافه کنید.

برای غیر فعال کردن یک کاربر،در قسمت تنظیمات نرم افزار ، بخش کاربران و امنیت، در کنار نام هر کاربر سمت چپ، با انتخاب علامت چشم می توانید کاربر مورد نظر خود را غیر فعال کنید.